Pingvin

Medlemsfest lørdag 2. mars 2013

Denne dagen la værgudene go'sida til og vartet opp med strålende sol og et par plussgrader på det meste. Totalt 40 glade medlemmer og venner sørget for en herlig fest!

Festen startet utendørs med natursti på Kasajordet med innlagte pit stops og både fysiske og mentalt mer eller mindre krevende oppgaver!  Humøret var på topp hos alle de fem lagene som la ut på den ca. 1 km lange løypa. 

Etter hvert kom de alle i mål (selv om det var enkelte avhoppere å spore underveis), og tappetårn og grillmat satte standarden for kvelden videre.

Lagene hadde fått i oppgave å lage en sang etter "Musevisa", som skulle inkludere særskilte ord og uttrykk - en oppgave som ble tatt på alvor og løst og presentert på en formidabel måte av alle!  Totalt etter at besvarelsene fra naturstien var oppsummert og sangen var fremført - noen med akkompagnement, andre med elementer fra Svanesjøen eller instrumenter funnet i kjøkkenskuffen, ble "Arntata" kåret som vinneren av den prestisjefylte konkurransen og kunne sprette en magnum med musserende!

Deretter ble det dans til levende musikk og mer moro - for noen til siste bussen gikk, for andre til drosjen til slutt fant fram.